Козирог март Хороскоп 2024

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

През март козирозите ще изпитат известни разочарования свързани с връзките им. Ще трябва да се справяте с чувства като - винаги съм привлечен от грешните хора и ще си остана сам завинаги. Не оставяйте тези чувства да ви завладеят защото не са истина. Тези чувства вземат превес само в моменти на отчаяние. Затова се опитайте да се фокусирате върху нещо друго и вложете енергията си в някакви творчески занимания, в които ще сте добри през този месец. Опитайте може би да декорирате дома си или да посещавате уроци по керамика, където ще имате пространство за вашите фантазии и да изпуснете парата.

Март ще бъде пълен с неочаквани промени за Козирозите поради влиянието на Уран. Например, признание в любов от дългогодишен приятел, на когото никога не сте обръщали особено внимание, може да бъде изненада за вас. Ако не отвръщате на чувствата му, опитайте се да подходите възможно най-нежно, защото вероятно ще му коства много решителност да направи признание.
Пазете се обаче от внезапни промени към по-лошо. Трябва да сте подготвени както психически, така и финансово за всякакви проблеми. Освен това със сигурност не трябва да правите промени сами.

Козирог април >>