Козирог февруари Хороскоп 2024

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

През февруари козирога ще демонстрира невероятни комуникационни умения и съпричастност. През този период много от приятелите ви ще ви чувстват близки и ще имат склонност да се обръщат към вас за съвет, ще станете популярни сред приятелите си. Не оставяйте обаче проблемите и оплакванията на другите да ви изтощят. Със сигурност помагайте на приятелите и близките си, но мислете и за себе си и си давайте почивка, както на тялото, така и на ума си. Най-добрия начин да си отпочинете е да отидете на сауна и четенето на книги на спиритуалистична тематика.

Февруари Козирозите ще почувстват необходимостта да си починат от ежедневната суматоха. Някои ще се нуждаят от почивен ден, други ще отидат в СПА център, а онези, които са уморени да слушат други, дори ще помислят за пътуване в чужбина. Всъщност ще се почувствате по-добре по време на почивка и това ще ви помогне да се подготвите за пролетното пристигане.
През първата половина на месеца ще бъдете силно предразположени към болки в гърба и ставите, така че не трябва да планирате никакви взискателни дейности. Ако страдате от кожно заболяване, за известно време може да е по-лошо от обикновено.

Козирог март >>