Везни февруари Хороскоп 2024

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

През февруари везните ще бъдат претоварени със задължения в работата. Ръководителя ви ще ви възложи множество задачи, които няма да успеете да свършите, което ще ви стресира. Може да ви споходят също безсъние и главоболия, които със сигурност не трябва да подценявате. Това е знак, че трябва са забавите и да компенсирате натоварването в работата с дейности позволяващи ви да отпочинете. През този период ще демонстрирате липса на съчувствие и сарказъм. Но ще е по-добре да избягвате да се присмивате на някого, защото това може да ви се върне в работата или във връзката ви.

Везните може да имат проблеми в работата. Вашият шеф е доста деспотичен от известно време и няма да е по-различно през следващите дни. Ще имате проблеми с това да се въздържате от неподходящи коментари, обаче трябва да изчакате по-добра възможност. Ако решите да се изправите срещу тях, това може да има фатални последици за вас.
Прочистването на тялото често е свързано с пълнолуние, което ще дойде в средата на Февруари. Ако ви се иска, опитайте гладуване с прекъсвания. Останете хидратирани и положителните резултати ще дойдат скоро.

Везни март >>