Везни март Хороскоп 2024

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Март ще бъде натоварен месец за везните. Подгответе се за големи промени в личния ви живот. Ако се чувствате все едно не сте ходили никъде от много време, това ще е момента да направите нещо по въпроса. Ако сте обмисляли да се преместите не се безпокойте и просто го направете. Ако си мислите за смяна на работата най-вероятно ще намерите нещо което ще ви носи удоволствие. Опитайте се да се поддържате в добро систояние на духа през този период понеже ще приемате всичко лично и ще се разстройвате лесно. Медитацията би трябвало да ви помогне с това.

Влиянието на Марс върху Везните ще бъде от решаващо значение през Март.Трябва да бъдете внимателни при внезапни промени в настроението и чувството на безпокойство, тъй като това няма да помогне в работата. Напротив, това може да развали добрите Ви отношения с колеги, които сте имали досега. Бързо се разсейвате и дори най-малкият проблем може да ви провокира.
За щастие, когато се приберете у дома, ще можете да се отпуснете и да говорите с партньора си. Тези, които нямат партньор обаче трябва да се опитат да се отърват от негативизма си по различен начин. Не се колебайте да използвате физическата си сила и да тичате, да плувате или да правите кардио тренировки.

Везни април >>