Везни март Хороскоп 2022

Справедливост, симпатия, хармония и интелект

Влиянието на Марс върху Везните ще бъде от решаващо значение през Март.Трябва да бъдете внимателни при внезапни промени в настроението и чувството на безпокойство, тъй като това няма да помогне в работата. Напротив, това може да развали добрите Ви отношения с колеги, които сте имали досега. Бързо се разсейвате и дори най-малкият проблем може да ви провокира.
За щастие, когато се приберете у дома, ще можете да се отпуснете и да говорите с партньора си. Тези, които нямат партньор обаче трябва да се опитат да се отърват от негативизма си по различен начин. Не се колебайте да използвате физическата си сила и да тичате, да плувате или да правите кардио тренировки.

Звездите ще продължат да бъдат благоприятни за необвързаните през март. Не пропускайте шанса да срещнете сродната си душа, дръжте очите си широко отворени. Везните могат да очакват спокойна ситуация и хармония в семейството. Ще се чувствате най-добре вкъщи. Дори да сте въздържани, не се притеснявайте да изразите емоциите си или похвалите.

<< Везни февруари