Лъв февруари Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

През февруари Лъвът ще бъде много креативен, но в същото време по-интровертен. В главата ви ще има страхотни идеи, които ще искате да приложите. Трябва обаче да имате предвид, че нещо ще трябва да бъде пожертвано. Затова този месец по-добре мислите рационално и правилно да обмислите всички плюсове и минуси, преди да се заемете с нещо. През този период ще се съсредоточите основно върху себе си и ще ви е трудно да се социализирате. Не го насилвайте и си починете от социалните събития. Основното нещо е да се чувствате комфортно.

Ако последният месец не е протекъл според очакванията на Лъвовете, те биха били склонни да рискуват. Досега рискът често се изплащаше, но не забравяйте, че може да има катастрофални последици за вас, така че трябва да помислите дали си струва да го поемете.
Няма да се чувствате на себе си през февруари. Раздяла с другите би могла да помогне. Въпреки че ще ви бъде трудно, опитайте се да прекарате колкото се може повече време сами и да организирате мислите си, преди да се ангажирате с живота на другите.

Лъв март >>