Лъв март Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Март в Лъв ще подкрепи неговия темперамент. С голям ентусиазъм ще се впускате във всичко, което ви попадне, и ще се отличите във всичко. Това може да разстрои обкръжението ви, което ще завижда на успеха ви. В компанията на други ще се откроявате със страхотни комуникативни умения и чувство за хумор. Вашите истории, пълни с ентусиазъм, ще предизвикат интерес у хората и вие ще станете техен любимец. През този период вие ще имате проблеми, свързани с храносмилателната система, така че се съсредоточете върху здравословна балансирана диета и много почивка.

Този месец ще добави към вашите отствояване и увереност. Трябва да използвате това във ваша полза и да се опитате да разрешите проблеми, в които досега не сте били сигурни. Съсредоточете се върху онези, за които най-много се притеснявате.
Лъвовете обаче трябва да внимават за раздразнителността си през март, тъй като това може да доведе до дългосрочни конфликти. Положението на Луната ще ви помогне и ще бъдете в състояние да осъзнаете точно навреме последствията от вашите действия, преди те да се случат. Март ще бъде месец на двойственост и дилема за вас.

Лъв април >>