Водолей март Хороскоп 2024

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

За водолея март ще бъде спокойно време заето с придобиването на нови знания. Не очаквайте големи спортни постижения през месеца, понеже ще се чувствате уморени и може да изпитвате мускулни болки. Все пак ума ви няма да си почива и ще може да използвате този период на спокойствие да подредите мислите си. Може също да се впуснете в изучаването на нещо напълно ново, което винаги е било голямо педизвикателство за вас. Нещо повече, съзнанието ви ще е отворено също и към духовния свят, затова си отделете време за медитация опитайте да се фокусирате основно върху дълготрайните си проблеми, сега имате голям шанс да ги разрешите веднъж завинаги.

Водолеите ще бъдат много любопитни, благодарение на влиянието на Меркурий. Въпреки че няма да имате много излишна енергия през Март, мозъкът ви ще бъде като гъба и ще поглъща основно всичко, което прочетете, чуете или гледате. Измислете нещо, което винаги сте искали да научите, но никога не сте имали достатъчно време.
В допълнение към вашия интелект, тази планета ще повлияе и на семейните отношения, особено между братята и сестрите. Чувствайте се свободни да си вземете почивен ден, да прекарате деня само двамата и да си спомните старите дни. Несъмнено ще бъде чудесно и за двама ви.

Водолей април >>