Лъв януари Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Януари подготвя много успехи в работата за Лъвовете. Вашите ръководители ще забележат вашата висока работна ангажираност и може да ви предложат командировка в чужбина. Способността ви да спорите ще ви направи професионален преговарящ, което ще използвате в работата и в ежедневните ситуации. Няма да се спрете пред нищо и ще бъдете много нащрек. Ето защо, ако сте избегнали определени проблеми, тогава подходящият момент за решаването им е сега. Но когато става дума за отношения с приятелите ви, по-добре обмислете всичко предварително, за да не съжалявате за нищо.

През януари ще се чувствате възродени по всякакъв начин. Един добър начин да излезете от миналогодишния стереотип може да бъде пътуване в чужбина. Юпитер ще ви води и няма да има проблем, който да не можете да разрешите. На път и у дома обаче ограничавайте своето доминиращо и експлозивно поведение. Околните може да се обезсърчат от постоянните спорове.
В края на месеца избягвайте операции, тъй като ще бъдете под ефекта на пълнолунието. Погрижете се за сърдечната си система, така че избягвайте да пушите или да ядете храни с високо съдържание на холестерол.

Лъв февруари >>