Март Хороскоп 2022

Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е месец март. За много от нас предизвикателство, но за други, обратното, предвестник на по-добро бъдеще.

Пригответе се за силна доза нова енергия през март. Ако се научите да работите с нея, можете да я използвате ефективно в своя полза, особено в любовния си живот. Лесно ще изграждате взаимоотношения и ще привличате вниманието на околните. Ще бъде естествено за въздушните знаци, тъй като те могат да се адаптират много добре. Обратното, Овен, Стрелец и Лъвове могат да имат проблем, ако не са в състояние да насочат правилно тази енергия.Влиянието на Нептун в Риби ще бъде силно в областта на вашата кариера; благодарение на това ще придобиете необходимата издръжливост и психическа сила, за да получите желаната длъжност.

Хороскопът за март 2022 г. казва, че поради нестабилността на този месец, няма да е много удобно хората да се занимават личните си чувства. Вие ще се чувствате по-добре, ако прекарвате свободното си време в компанията на хората, които обичате. Март не е подходящо време за медитация и размисли.

Април Хороскоп 2022 >>