Март Хороскоп 2021

Един преходен месец между зимата и пролетта, когато очакваме положителна промяна и когато най-накрая можем да кажем довиждане на студените дни. Такъв е месец март. За много от нас предизвикателство, но за други, обратното, предвестник на по-добро бъдеще.

Март ще има положителен ефект, особено върху знаците Риби и Овен. Те ще бъдат завладени от самочувствие, с което позицията на Слънцето ги зарежда. Това обаче може да повлияе негативно на огнените знаци. Може да се очаква прекомерна гордост и дори безразличие и следователно могат да възникнат конфликти. Опитайте се да поддържате вътрешното си благополучие.Венера ще има силна позиция, давайки на много индивиди повече хармония и любов. Ще видите връзките от нова гледна точка. Благодарение на чувството за сплотеност ще постигнете удовлетворение, което ще се отрази и на външния ви вид. Следователно много хора може да потърсят вашата компания.

Хороскопът за март 2021 г. казва, че поради нестабилността на този месец, няма да е много удобно хората да се занимават личните си чувства. Вие ще се чувствате по-добре, ако прекарвате свободното си време в компанията на хората, които обичате. Март не е подходящо време за медитация и размисли.

Април Хороскоп 2021 >>