Скорпион март Хороскоп 2024

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

През март скорпиона ще започне да бленува за чувство на сигурност. Ще се чувствате най-добре когато блъзък човек ви прегръща, независимо дали е партньора ви или член на вашето семейство. Нуждата ви да споделяте чувствата си ще е много силна, поради което ще сте склонни да сте меланхолични или дори депресирани, ако няма на кого да си изплачете сърцето. Бъдете внимателни понеже тези състояния могат евентуално да доведат до душевни, а също и физически проблеми. Може би трябва да се опитате да откриете някаква дейност, която ви дава възможност да изразите чувствата си, като танци или рисуване.

Скорпионите ще бъдат под влиянието на Луната през Март. Тяхната емоционалност ще бъде много по-значима и те ще се опитат да намерят хора, в чиято компания се чувстват сигурни и спокойни. Ако не познавате никой такъв, евентуално ще избягвате хората, доколкото е възможно.
По това време физическото ви здраве ще бъде много свързано с психическото ви състояние и потиснатите емоции могат да му повлияят много. Гърлото и гласовите ви струни могат бързо да се възпалят. Затова се опитайте да избягвате стреса и физически взискателните дейности.

Скорпион април >>