Дева март Хороскоп 2024

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

През март Девата ще научи много нови неща. Паметта ви ще бъде много добра през този период, така че се отворете към научаване на нова информация и опитайте дейности, изискващи аналитично мислене. В същото време можете да очаквате голяма доза креативност, така че не се страхувайте да експериментирате. Вашите идеи ще си заслужават, така че ги представете на своя ръководител. Просто внимавайте да не се натрапвате и предварително обмислете начина, по който представяте идеите си. Многото задачи на работното място могат да ви изтощят и да доведат до здравословни проблеми. Затова не подценявайте съня.

Март Девите ще работят почти денонощно. Уран ще ви насърчи да създавате нови предизвикателства за себе си и ще имате изобилие от нови идеи.Въпреки че ще се подобрите по много начини, ще забравите за обичайните задачи, което би довело до усложняване на взаимоотношенията с колегите и впоследствие успехът ви може да остане незабелязан.
Също така в края на месеца ще сте предразположени към чревни проблеми, затова се уверете, че всичко, което консумирате,е правилно приготвено и се опитайте да включите повече фибри в храненето си.

Дева април >>