Дева април Хороскоп 2024

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

През април Девата ще почувства нужда от нежност и любов. Буквално ще жадувате за прегръдка от някой близък и няма да можете да получавате достатъчно физически контакт. Но през този период ще започнете да се вкопчвате в много неща и да искате всичко веднага, което ще ви държи в постоянно напрежение. В същото време ще сте склонни да си измисляте сценарии, което често може да доведе до разочарование. Насладете се на настоящия момент и се оставете да бъдете увлечени от това, което животът ви предлага в този момент.

Април ще бъде доста див за Девите по отношение на връзките.Възможно е в живота ви да се появи някой специален и да се влюбите в него от пръв поглед.Въпреки че вероятно няма да можете да спрете да мислите за този човек, трябва да оставите нещата да вървят със собствените си темпове и да не бързате.
Позитивността ще ви завладее този месец. Ще се събудите с ентусиазъм и ще се справите с всички отговорности с лекота и чувство за хумор.Но внимавайте с колегите си, които могат да приемат такова настроение като опортюнизъм и да ви възприемат като заплаха.

Дева май >>