Дева януари Хороскоп 2024

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

Януари ще събуди мотивация за спортни изяви у Девите. Тъй като ще имате лека тенденция към наднормено тегло след коледните празници, вие ще си направите новогодишни обещания, които да ви помогнат да се върнете във форма. Благодарение на упражненията ще срещнете някого в подобно настроение и това може да доведе до ново приятелство. Що се отнася до любовните отношения, ще имате разпръснати чувства, което ще се отрази в поведението ви към партньора. Затова не избягвайте общуването и говорете за неща, които ви притесняват. Не само вие, но и вашият партньор ще го оцени.

В началото на годината родените под знака на Дева могат да изпитат чувство за малоценност и меланхолия заради влиянието на Сатурн. Вместо да търсите отчаяно компания и признание, трябва да се отдадете изцяло на саморазвитие, като се придържате стриктно към собствените си решения, и чувството за успех ще ви помогне да се изправите на крака си. Тогава тази енергия ще привлече други към вас, което ще реши проблема съссамотата.
Януари вие също така ще сте склонни да не облъщате достатъчно  внимание на партньора си, но от друга страна ще се разстроивате, защото той не ви обръща достатъчно внимание. Хармонията обаче изисква усилия и от двете страни, така че не оставяйте всичко само на него.

Дева февруари >>