Дева януари Хороскоп 2022

Внимателни, грижливи, но интелигентни и точни са представителите на зодия Дева

В началото на годината родените под знака на Дева могат да изпитат чувство за малоценност и меланхолия заради влиянието на Сатурн. Вместо да търсите отчаяно компания и признание, трябва да се отдадете изцяло на саморазвитие, като се придържате стриктно към собствените си решения, и чувството за успех ще ви помогне да се изправите на крака си. Тогава тази енергия ще привлече други към вас, което ще реши проблема съссамотата.
Януари вие също така ще сте склонни да не облъщате достатъчно  внимание на партньора си, но от друга страна ще се разстроивате, защото той не ви обръща достатъчно внимание. Хармонията обаче изисква усилия и от двете страни, така че не оставяйте всичко само на него.

В сферата на връзките Девите ще се насладят на положителен период през януари. Благодарение на страхотното разположение на звездите, необвързаните, както и обвързаните ще се справят добре. Можете да разчитате на семейството и най-близките ви приятели. Ако имате нужда, те ще ви помогнат. Не забравяйте да върнете услугата в правилното време.

<< Дева декември