Февруари Хороскоп 2018

Хороскопът за февруари 2018 г. ще бъде малко по-спокоен. Началото на новата година става остаряла тема. Така ще можете отново да се съсредоточите върху целите си. Упоритата работа ще даде резултати. По този начин поне можете да отвличате вниманието си от мрачните мисли.

Разположението на слънцето във Водолей от началото на месеца ще помогне особено по отношение на връзките. Когато сте в компания, ще бъдете спокойни и дружелюбни, което може да бъде използване не само при срещите с нови хора, но и в работата.През втората половина на месец февруари Меркурий ще преминава през Риби, което означава, че умът ви ще бъде по-чувствителен, но много продуктивен. През този период, ще можете да обработвате големи количества информация. Това може да доведе до умора, затова не забравяйте да си почивате.

Често февруари е месецът на разочарованието, когато хората разбират, че не е лесно да се поддържа решителността от предходния месец. Ще можете да се справите с демотивацията и дори с отвращението. Опитайте обаче да отхвърлите тези негативни чувства!

Март Хороскоп 2018 >>

 

КонтактFacebook