Лъв Хороскоп 2024

За родените под знака Лъв новата година ще предложи удовлетворение в любовта и напредък в кариерата. Хороскопът на Лъва за 2024г обещава много активна и успешна година.

В първите месеци няма вече да се наслаждавате на дневна рутина, а по-скоро ще се стремите да следвате вашите страсти. Ще пътувате в чужбина, ще се заемете с нови хобита, ще започнете нов проект или ще разширите кръгозора си чрез обучение. Каквото и да правите през тази година ще сте късметлии.

През пролетта ще се сблъскате с неодобрение от хората около вас, а някои членове на семейството ще считат вашите планове за загуба на време и пари. Критиките няма да ви разколебаят, защото като Лъв вие сте изпълнени със самоувереност. В крайна сметка най-близките ви взаимоотношения ще се подобрят и ще разрешите проблеми в работата, които преди не сте могли да разрешите.

През лятото Венера навлиза в Лъв, което ще се отрази на вашите взаимоотношения. Пред вас стоят романтични и страстни времена, и чарът ви ще привлича другите. Все пак, ако сте в небалансирана връзка, се подгответе за вероятност да ви бъде разбито сърцето. Дори при хармонично съжителство в този период може да станете ревниви.

В работата ще поддържате позитивно поведение, ще поемете повече отговорности и ще покажете своите способности да ръководите. Това ще има за резултат признание за вашите усилия и дори шансове за повишение през 2024г. Не забравяйте да се отпускате след работа, натоварения ви начин на живот може да ви остави тревожни и напрегнати.

През есента ще бъде особено забележимо движението на Меркурий. Способността да се представяте със стил и елегантност ще ви направи център на внимание. Ако работите в маркетинга или искате да промотирате новия си проект, или идея, то този период е благоприятен за подобни усилия. И все пак, докато срещате критики, може да възприемете инатливо поведение и да реагирате прекалено на всичко, което не е похвала или одобрение.

В края на годината Марс ще навлезе в знака ви, носейки енергия и креативност. Ще имате ясно определени цели и влиянието на Марс ще затвърди принципите ви. В крайна сметка ще сте горди с всичко, което сте постигнали през 2024г.