Лъв юни Хороскоп 2024

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

Юни ще подкрепи Лъв в засегнатото поведение. Ще попадате в ситуации, които ще ви вбесят и ще събудят у вас много силни емоции, с които няма да можете да се справите. Освен това ще приемате всичко по-лично от всякога, което само ще подкрепи емоционалните ви изблици. От друга страна ще имате излишък от енергия, който ще ви тласне към добри резултати в спортните дейности и придобиването на нови умения. Ще имате голям потенциал, така че го използвайте и се опитайте да участвате в състезание.

През юни Лъвовете ще бъдат под мощното влияние на Марс. Тази връзка ще означава непредсказуемост и нервност за тях. Ще имате проблеми да издържате негативизма на останалите и да оставате спокойни. Подгответе се за чести кавги.
От друга страна, ползата от тази връзка е, че ще бъдете в отлична форма; ще искате да спортувате и ще бъдете много инициативни. Накратко, нито за миг няма да седите без работа и непрекъснато ще търсите дейности, които биха ви занимавали, защото никога няма да имате достатъчно такива. Трябва обаче да внимавате да не правите твърде много неща наведнъж, тъй като може да не успеете да се справите с това в бъдеще.

Лъв юли >>