Скорпион юни Хороскоп 2024

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

Юни ше донесе на скорпионите някои силни емоции. Всички емоционални преживявания ще се удвоят по сила, затова избягвайте ситуации, които могат да са емоционално натоварващи и вместо това се фокусирайте върху нещата които ви носят радост. През юни ще сте много отворени към всичко духовно, което прави месеца подходящ за четене на книги на спиритуална тематика или да опитате работилници, напътствана медитация или церемонии. Би трябвало да прекарвате много време в природата - много е вероятно отиването на палатка и наблюдението на звездите над лагера да са точно нещата от които имате нужда.

Емоциите на Скорпионите ще повлияят силно на всичко, което се случва около тях през Юни. Ще приемате, което се случва, много лично.В някои случаи може да сте дори в истерия, което може да повлияе на мнението на другите за вас, което може да има фатални последици, особено на работното място.
Тъй като ще бъдете обхванати от емоции, може да ви хареса да се занимавате с нещо, при което можете да използвате тази енергия, която имате. Медитацията, умственият детокс или по-интензивният контакт с вашата религиозна общност може да бъде подходящата дейност.

<< Скорпион май