Стрелец юни Хороскоп 2024

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

Юни ще е месеца в който стрелците се оставят миналото зад себе си и ще започнат нова фаза от живота им, при която ще са фокусирани само в настоящия момент. Ще срещнете някой, който ще ви посочи пътя, който впоследствие ще решите да следвате. Има конкретна причина този човек да се появи в живота ви, затова гледайте на него като на водач и се постарайте да възприемете колкото се може повече от информацията която той ви дава. Също така се вслушвайте в тялото си и му осигурявайте както упражнения, така и почивка. Йогата например е идеална за този месец.

Юни ще е идеалното време за почистване и реорганизация на дома ви. Стрелците трябва да се възползват от безплатните вечери, да подредят неща, които не използват, и да ги дарят за благотворителност, например. Специално пространство в апартамента ще Ви помогне да се концентрирате и може да ви помогне да смекчите кармата си, като дарите ненужните вещи. Освен това ще бъде отлично време да подредите мислите си.
В средата на Юни ще сте склонни да надценявате физическите си способности. Ако тръгвате на поход, трябва да си поставите по-малко взискателни цели, така че да не се налага да рискувате с наранявания, които биха могли да усложнят следващите месеци.

Стрелец юли >>