Хороскоп 2024

Всички зодиакални знаци ще преживеят промени и нови перспективи в живота през новата година. С постоянни усилия хороскопът за 2024г предсказва успех както в работата и парите, така и позитивен резултат от романтичните връзки.

Влиянието на Марс в Стрелец ще подсигури че началото на годината е оптимистично, изпълнено със свобода и приключенско. Прилива на мотивация и енергия ще ви помогне да работите върху целите, които си поставяте. Все пак огнените зодии трябва да са предпазливи, защото могат да станат разсеяни и да се отклонят от плановете си.

Първата половина от годината, със стабилизирането на енергията, ще е идеална за бизнес, работа и учение. Постепенно ще работите върху всяка от целите си и ще чувствате устойчив напредък. Земните зодии, които са естествено практични и търпеливи, ще възприемат прагматично отношение, докато водните знаци могат да очакват отлични резултати. Този период ще се характеризира с богатство и развлечения.

В средата на лятото, с движението на Сатурн, ще почувствате тежестта на задълженията си. Необходимостта да вземате важни решения или да поемете допълнителни задачи ще са стресиращи. Въздушните знаци може да се почувстват изтощени или тревожни ако не си вземат почивка. Следователно е най-добре да забавите темпото и са отделите време както за себе си, така и за семейството си.

През есента Юпитер става ретрограден, което ще е особено трудно за Лъв и Водолей, които няма да видят плодовете на труда си и може да станат депресирани. Това напрежение обаче ще им помогне да променят живота си към по-добро. От друга страна, съдбата е предразположена към земните зодии, пред очите на които ще отворят врати множество възможности.

Марс ще окаже влияне в края на годината, но този път върху Рака, предизвиквайки желание да се изградят семейни ценности. Благостта на този знак и енергията на страховитата планета ще доведат до повишена чувствителност. Ще прекарате време с хората, които обичате, и дълбочината на чувствата ви ще изпълнят вашия дух.