Везни Хороскоп 2024

Според хороскопа за 2024г за Везните ще има благоприятен период за намиране на мечтаната връзка, но дори и увредените такива ще получат нов шанс. Късметът ще се върне при вас и можете да очаквате приятни изненади в работата, и финансово.

Началото на годината ще ви донесе позитивни новини и разрешение на проблеми в семейните дела, които са ви тревожили. Няма да видите подобрение в работата, но това ще се промени през втората половина на годината, затова бъдете търпеливи.

Пролетта ще ви донесе нова енергия и преодолявайки пречки ще напреднете в работата.

През лятото, с движението на Венера, ще се фокусирате върху взаимоотношенията, в които искрено ще изразите чувствата си към другите. Ще се превърнете в чиста и романтична душа. Отговорът ще бъде хармонично съжителство и любимите ви хора ще се чувстват комфортно с вас. Няма да сте център на цялото внимание, но в подходящия момент ще омаете другите и ще завържете нови приятелства. Ако сте в небалансирана връзка, последствията ще се проявят силно заради преминаването на Венера. Въпреки това не всичко ще бъде загубено, тъй като този период носи позитивни промени и чист старт, което е добре дори за Везните които още не са открили своята сродна душа.

През есента Меркурий ще влоши сособността ви да вземате решения и ще предпочетете да оставате неутрални в споровете. По тази причина трябва да възприемете въздържано поведение. Въпреки тези външни трудности ще чувствате спокойствие и ще намерите компромис, когато се налага.

През 2024г ще постигнете резултати в кариерата си. Все пак ще трябва да разчитате само на себе си, което може да е трудно в първите няколко месеца. Постепенно ще изберете правилния път, който ще защитавате във вашия уникален стил. През втората половина на годината ще се движите напред и ще се справяте много добре в учението и работата си. Везните ще чувстват влиянието на Плутон, навлизащ във Водолей, където той ще остане за почти двадесет години. По тази причина трябва да се подготвите за позитивна промяна в работата и личния ви живот.

Ще се радвате на плодовете от труда си и ще си дадете заслужена почивка.