Риби Хороскоп 2024

Хороскопа за 2024г насърчава Рибите да бъдат бдителни, особено във взаимоотношенията си. Като воден знак вие сте естествено настроени към емоциите на другите и можете да използвате това за изграждане на взаимоотношения. Това може, обаче, да се превърне в свръхчувствителност и нежелание да се разкриете. Ще се справяте добре в работата и финансите, но трябва да очаквате също и допълнителни разходи през годината.

В първите месеци ще се развиете умствено с нови възможности и знания, и ще се интересувате от необясними въпроси. Всичко ще ви изглежда различно и ще намерите решение на нещо, което не сте успявали да разрешите преди. Ще ви стане по-лесно да се справяте с трудни проблеми, но все пак се пазете от разногласия в любовния ви живот, каквито може да се случат през този период.

Пролетта ще е под опеката на страховития Марс, който ще донесе допълнителна енергия за действие. Ще се повиши креативността ви и ще сте успешни във всичко което правите. Ако през този период си поставите цел влиянието на Марс ще ви помогне да я постигнете.

С наближаването на лятото ще изпитате силна вълна от страст и ще привличате романтични преживявания, което може да доведе до нова връзка. Ще получавате внимание също и от колегите ви, които ще оценят вашата помощ и така ще установите нови приятелства. Макар че ще сте късметлии в партньорствата избягвайте прекомерното доверие.

През втората половина на годината Рибите ще се заредят с енергия от тяхната управляваща планета Нептун. На преден план ще излязат важни въпроси заедно с най-дълбоките ви страхове и най-големите ви страсти, което ще има за резултат промени между вас и партньора ви. В точния момент ще можете да приемете цялата истина не само за личния си живот, но също и най-дълбоките части на душата ви.

Рибите са известни със своите интуиция и креативност, които ще са им от полза ако отделят време за креативни или духовни занимания, както и задоволяване на любопитството им посредством пътуване в чужбина. Желанието ви да учите нови неща ще се прояви в професионалния ви живот и ще решите да вкарате в действие нови концепции.

С завършването на годината ще осъзнаете важността на това да останете верни на себе си и да цените всички свои постижения.