Водолей Хороскоп 2024

2024г обещава настъпването на значителни промени и препятствия, но също така и успешен край.

На публични места ще изглеждате приятелски и разбиращо, докато запазвате собствените си убеждения и, ако е необходимо, твърдо ще защитавате своите решения. Марс във Водолей укрепва морала ви и няма да прощавате нито несправедливост, нито предателство.

През пролетта Венера навлиза във вашия знак и носи страхотно прекарване с приятелите. Границите между любов и приятелство ще се размият и е възможно романтично преживяване с приятел. Ако сте обвързани този период ще ви помогне да преоткриете споделените хобита и да укрепите взаимната си интимност. Ще изисквате обаче много свобода и, в една ограничаваща връзка, може дори да стигнете до заключението, че ще ви е по-добре сами.

През лятото ще ви се разкрият предизвикателни времена. Позитивното отношение и свежите идеи ще ви помогнат да преодолеете всички препятствия, което евентуално ще ви помогне да израстнете и да напреднете по-бързо в работата.

През есента енергията ще се контролира от преминаването на Юпитер, което ще повдигне важни въпроси относно изборите в живота ви. В резултат ще загърбите аспекти от живота си, които вече не са във ваша полза. Ще последват нови перспективи и позитивни промени.

В работата, хороскопа на Водолей предсказва трудна година с щаствил край. Членовете на семейството, които гледат на вашите амбиции като загуба на време ще отхвърлят необичайния ви начин на живот и избори на работа. Първоначалния провал няма да ви донесе признанието или финансовата награда, които заслужавате. И все пак няма да се обезкуражите от тези обстоятелства и най-големите ви поддръжници ще бъдат еднакомислещ партньор или приятели. В трудните времена няма да загубите надежда и постоянството ви ще ви донесе голям успех.

В края на годината най-накрая ще видите резултатите от своите усилия. Преминаването на Плутон ще завърши старата и ще започне нова фаза в живота ви. Ще се насладите на края на годината в обкръжението на любимите си хора, с фантастични планове за бъдещето наум.