Стрелец май Хороскоп 2024

целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

Май ще бъде за вас месец за личностно развитие. Стрелците ще изострят всичките си сетива, което ще им помогне се ориентират във всички аспекти от живота им, особено във връзките си. Ще сте отворени за нови информация и преживявания. Все пак е възможно да изглеждате твърде чувствителни в някои ситуации, което може да отблъсне партньора ви. Най-добрия подход за вас е да оставите емоциите си да текат спокойно и да ги наблюдавате внимателно преди да правите заключения. Това може да ви помогне да прогресирате в живота си. През този период ще подредите приоритетите и целите си и ще ги следвате.

Май месец Стрелците, под влиянието на Юпитер, ще имат преувеличени очаквания за живота. Вероятно ще очаквате максимално внимание и грижи от партньора си, но може да сте разочаровани. Вашият партньор ви се доверява и знае, че няма нужда да се притеснявате за вас, защото можете да се справите сами с всичко.
Този месец също е идеалният момент да помислите за вредните си навици и да започнете да се борите с тях. Въпреки че в началото може да изглежда непостижимо, това със сигурност ще накара вас и вашето по-добро аз да продължите напред.

Стрелец юни >>