Везни май Хороскоп 2024

справедливост, съчувствие, хармония и интелект

Май ще донесе любов и страст в живота на везните. Онези от вас които са във връзка може да очакват да разпалят искрата отново. Ще се чувствате сякаш отново сте влюбени и отново ще копнеете един за друг. Оставете се на течението на тази енергия. Опитайте да направите резервация в курорт само за вас двамата и не оставяйте нищо да ви безпокои. Ако сте сами предстои ви период изпълнен с флиртуване и безсънни нощи. Харизмата ви ще блести отдалече и ще омайвате почти всеки на който просто сте се усмихнали.

Ще просперирате във всички аспекти на живота, благодарение на Венера. Тези, които са във връзка ще се радват на вниманието на партньорите си, които ще почувстват необходимостта да се грижат за тях и да ги правят щастливи винаги. Тези, които нямат партньор ще се радват на повишен интерес от противоположния пол, което ще повдигне самочувствието им.
Грижете се добре за здравето си, особено в края на Май. Трябва да намалите консумацията на алкохол, тъй като следващото пълнолуние във Везни може да причини някои здравословни проблеми за бъбреците. Ако желаете, чаша вино може, но по-добре отложете партитата и тържествата за следващия месец.

Везни юни >>