Рак май Хороскоп 2024

Емоционален, но с отзивчив характер, капризен и сдържан

През май Ракът ще се сблъска с проблеми в отношенията, които се трупат от дълго време. Малките намеци, които сте пренебрегвали, ще излязат на повърхността и ще се превърнат в по-сериозни проблеми и ще трябва да бъдат решени. През това време обаче тези неща ще ви уморят и ще се поколебаете. Но не е необходимо да решавате всичко наведнъж; важно е поне да започнете промените стъпка по стъпка. Ако нямате партньор, този период няма да е най-добрият за установяване на нови връзки; използвайте го повече, за да разберете своите мечти и нужди.

През май Марс ще се отрази негативно на всички, които са родени в този знак. Ще имате склонност да заобикаляте проблемите, като ги отлагате и решавате по-късно.
От друга страна, вашият защитен инстинкт ще бъде по-силен от обикновено. Ако някой от близките ви е застрашен, вие ще го защитите на всяка цена и няма да се поколебаете да използвате дори физическа сила. Обаче тези от вас, които ще се опитат да потиснат чувствата си, ще постигнат само неоправдан гняв.

Рак юни >>