Телец май Хороскоп 2024

Силен и упорит, но практичен и решителен

Май събужда в Телец огромно желание за любов и физически контакт. В същото време през този месец може да се сблъскате с преувеличена нужда да контролирате и присвоявате партньора си, което определено не е желателно и, напротив, може да доведе до разочарование. Затова се отървете от склонността си към притежание, дайте пространство на партньора си и се насладете на моментите, прекарани заедно. През този период ще се събуди нова жизнена енергия и ще се открият нови възможности за личностно израстване, така че действайте и не се обезкуражавайте от нищо.

През май Телците ще възвърнат увереността си във всички аспекти на живота, благодарение на влиянието на Слънцето. Затова това е чудесно време да се върнете към неща, които сте избягвали, защото сте мислили, че не сте достатъчно добри за тях. Този път може да бъдете много приятно изненадани. Ще бъдете независими и леко егоцентрични, така че ще е по-добре да се грижите сами за нещата.
Тази звезда също така дава способност на хората да покоряват и управляват другите. По-подходящо време за мислене за деца може да не дойде тази година. В същото време се опитайте да поддържате добри отношения с тях.

<< Телец април