Козирог май Хороскоп 2024

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

Май ще донесе на козирога самоувереност и големи амбиции. Ще успеете да постигнете всички цели, които сте си поставили, и нищо няма да ви се опре. Ще сте център на вниманието на другите и няма да ви интересува дали те говорят за вас хубави неща или не, просто ще искате да сте темата на техните разговори. Поведението ви, концентирано върху самите вас, ще предизвика спор с близък ваш приятел, за което ще съжалявате впоследствие. Най-доброто нещо което можете да направите през този месец е да се затворите в собствен балон и просто да се фокусирате върху целите си. Ще е добре да включите малко упражнения в графика си, за които тялото ви се отблагодари след това.

Май месец Козирозите може да постигнат целите си по-бързо. Въпреки че календарната година е едва на половината, бихте искали вече да сте постигнали всичко, което сте определили за тази година благодарение на влиянието на Марс. Ще бъдете твърди към себе си и останалите и ако някой се изправи срещу вас, това ще доведе до неприятен спор. Ще се убедите обаче, че сте прави и няма да искате да чуете други мнения.
Единствената разсеяност от напредъка ще бъде собсвената ви липса на внимание. Поради излишната енергия, няма да можете да седите известно време и ще преминете от едно към друго, без да завършите нито едно.

Козирог юни >>