Риби май Хороскоп 2024

Скромен и чувствителен зодиакален знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

През май ще се чувствате изпълнени с любов. Това е защото месеца ще донесе доста нежност и обич. Този месец е идеален за срещи с нови хора и укрепване на настоящата ви връзка. Благодарение на естествения си чар ще привличате вниманието на другите хора, които ще се чувстват сигурни с вас. Имате също и удивителна способност за съчувствие, затова ще сте опора за всеки, който има нужда от подкрепа. Да помагате на другите ще ви донесе удовлетворение, но също и ви помага да подредите мислите си. Може да стигнете до някои заключения относно връзката с партньора ви.

Май е месец на любовта за мнозина и със сигурност няма да бъде по-различен за Рибите. Естествено, ще бъдете възхитени, но ако партньорът ви ви разочарова, начинът, по който се справяте с него, може да покаже много за естеството на връзката ви, което може да не сте признавали дълго време. Следователно това е отлична възможност да спрете за известно време и да помислите дали сте доволни от връзката си или не.
Този период също може да донесе угризения за миналото. Не бива да се ровите твърде дълбоко в него, а по-скоро да гледате напред.

Риби юни >>