Дева май Хороскоп 2024

внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

Май ще бъде труден месец за Девата. Особено в сферата на кариерата има много препятствия, които ще трябва да преодолеете. Няма да е лесно, но ще се справите. С вашето търпение, което определено няма да ви липсва този месец, можете да направите много и освен това ще натрупате ценен опит, който да използвате по-късно в работата. Но в една връзка ще се борите със страха от искреност, който може да се върне като бумеранг по-късно. Ако има нещо, което не ви харесва, го кажете сега и не чакайте.

Май месец Девите ще бъдат под значителното влияние на Юпитер.Той ще отговаря за неутолимата ви жажда за нова информация.Курсове за неща,които трябва да сте научили отдавна,може да се окажат правилното нещо.Освен това новопридобитата информация може да ви помогне да се представите по-добре от вашите колеги по време на работа.
Що се отнася до семейството,вие сте склонни да се отнасяте много внимателно към всички и да правите всичко възможно, за да избегнете конфликти.Въпреки това, понякога ще бъде по-добре да казвате нещата направо - по този начин можете значително да ускорите тяхното решение.

Дева юни >>