Водолей Хороскоп 2018

Ръководен от Уран, хороскопът за Водолей ще бъде положителен, особено до средата на 2018г. Хората родени под този зодиакален знак често са интелектуални и се отличават с иновативните си идеи, затова те могат да се справят с проблемите в живота с лекота. През тази година, можете да очаквате успех в кариерата, не само заради личността ви. Когато става въпрос за взаимоотношенията, всичко ще бъде стабилно без значителни промени.

За Водолей, началото на годината ще донесе забавяне в амбициите. Вместо върху кариерата, ще бъдете фокусирани предимно върху връзките. Склонни сте да се изолирате от останалите. Ще се чувствате по-добре сами.

Според хороскопа ситуацията ще се обърне изцяло през март. Заради влиянието на Меркурий в Риби, Водолеите може да очакват положителна енергия. Ще комуникирате отлично и ще правите заключения с половинката си бързо и лесно. Умът ви ще може да преработва много енергия. Ще вземете най-доброто от този период и в кариерата ще получите много важни бизнес контакти и в личния живот.

През летните месеци ще имате успех. Ще се справяте страхотно в работата, но ще трябва да поддържате сегашното темпо, така и в личния живот. Хороскопът разкрива, че този топъл период през 2018г. ще бъде най-благоприятен за необвързаните Водолеи, защото потенциалните партньори ги очакват. Ще чувствате силна връзка между вас и човека, който срещнете. Има голям шанс взаимните симпатии да прераснат в нова и силна връзка.

Есента ще донесе сериозно настроение за Водолеите. Първоначалната любов вероятно се е изпарила, но това не означава, че чувствата са отслабнали – точно обратното. Превърнали сте се в сериозни партньори. Този период ще бъде благоприятен за дълготрайните връзки, които ще бъдат стабилни и хармонични. Обстановката в кариерата ще бъде скучна. Вероятно вече сте имали своя шанс, и ако сте го пропилели, няма какво друго да направите.

Според хороскопа настъпващия край на 2018г. ще донесе силна умствена енергия, заради влиянието на Меркурий върху Скорпион. Можете преработвате големи количества информация с лекота. Обаче, не можете да го използвате като предимство в работата. Трябва да се фокусирате върху обучението и да се подготвите за бъдещето. Никога не знаете, кога вашите знания ще ви бъдат полезни. Помислете за здравето си през студените дни.