Везни Хороскоп 2018

Според звездите хороскопът за 2018г. ще бъде спокоен за Везните. Хората родени в този чувствителен, но амбициозен зодиакален знак, ръководени от Венера, най-накрая ще имат малко почивка. Не трябва да се тревожите, че ще се отегчите през тази година. Интересни преживявания ви предстоят, особено в кариерата. Когато става въпрос за личния ви живот, не очаквайте значителни обрати. Хороскопът е доста стабилен - дългосрочните връзки ще се облагодетелстват с хармония и съчувствие.

За Везните, началото на 2018г. ще бъде спокойно. Научили сте се да се справяте със забързаните периоди без затруднение, така че няма да се разсейвате толкова лесно. Вашата увереност може да ви бъде полезна, особено в работата. Може да попаднете в ситуация, в която другите се колебаят, бъдете им полезни – със съвети или с действия. По този начин, вашите усилия ще бъдат възнаградени. Заради влиянието на Меркурий ще процъфтяват междуличностните връзки. Според хороскопа ще придобиете важни бизнес контакти, може да срещнете и потенциални партньори през този период.

С пристигането на пролетта, влиянието на Венера върху Телец ще ви донесе напрегнати дни. Ще преживявате всеки момент, а това ще ви направи по-чувствителни в личните връзки. Човек от срещуположния пол, например член от семейството, може да ви нарани много или напротив, може да предизвика положителни чувства у вас, които няма да бъдат по-спокойни.

Везните ще преживят лятото на 2018г. със спокойно темпо на работа. Няма нужда от бързане, но не трябва и да изоставате. Това би предизвикало нежелано внимание от ръководителите ви. Вашето свободно време може да бъде посветено на спорта, време сред природата или с близките хора. Ще се заредите с енергия, която може да ви е липсвала през първата половина на годината. Влиянието на Меркурий върху Дева през септември, ще бъде много полезно както в кариерата, така и в личните връзки. Хороскопът предполага, че ще се справите страхотно в решаването на различни проблеми, които можете да анализирате моментално и по този начин да стигнете до сърцето на проблема.

С предстоящия край на 2018г., дълготрайните връзки може да процъфтят. Взаимното доверие се отплаща и вашата връзка ще бъде по-силна от всякога. Заради позитивната енергия в личния ви живот Везните, които са необвързани могат да очакват интересни запознанства. Потенциален партньор, който може да ви привлече, ще се появи в обкръжението ви. За да получите това, което искате, ще трябва да вложите много усилия. Обаче хороскопът ви обещава, че си заслужава.