Рак Хороскоп 2018

Хората родени в този емоционален зодиакален знак, ръководени от Луната могат да очакват година изпълнена с прекрасни преживявания. Хороскопът за 2018г. предвижда, че представителите на зодия Рак ще постигнат велики неща по отношение на кариерата, също и в личния им живот. Обаче, това което е по-важно, ще сбъднете мечтите си и ще изпълните повече от едно от очакванията ви. Може да срещнете и трудности, но наградата, които ви чака в края си заслужава. Още повече, преживяванията, които ще имате по пътя ще са безценни.

Според хороскопа началото на 2018г. ще донесе хармония във взаимоотношенията ви. Заради положителното въздействие на Венера, ще бъдете общителни, а това ще даде резултат в лесно създаване нови връзки с хора. Обаче, когато става въпрос за лични и интимни неща, ще оставите чувствата ви да ви ръководят. Разумът ще отстъпи на чувствата. Ще бъдете уязвими в тези моменти и трябва да внимавате пред кого разкривате себе си.

Меркурий, който ще бъде в Овен през пролетта на 2018г. обещава помощ в кариерата на представителите на зодия Рак. Благодарение на това влияние, ще бъдете решителни, а по този начин няма да имате проблем в решаването на проблеми. Още повече, когато става въпрос за комуникацията с хората, вие ще бъдете уверени, енергични и убедителни. Сега е правилният момент да инвестирате време в работата и да не страхувате да попитате шефа си за увеличение на заплатата.

Според хороскопа летните месеци ще бъдат ориентирани отново към връзките. Ще преживеете и малко приключения. Просто трябва да сте с правилните хора или да спрете да се страхувате да отидете на пътешествие. Ще откриете, че не се страхувате от неизвестното толкова, колкото преди. Ще натрупате и много опит и увереност. Представителите на зодия Рак ще бъдат много по-привлекателни за потенциални партньори.

С началото на есента на 2018г. ще имате друг благоприятен период за развитие на кариерата. Меркурий ще навлиза в Козирог, следователно няма да ви липсва мотивация. Може да придобиете добър самоконтрол, който ще ви бъде от полза, когато общувате с хора. Все пак трябва да внимавате със здравето си в този период, защото сте в опасност от дребни наранявания причинени от невнимание.

Когато става въпрос за личния ви живот, ще оцените наистина приятелите си и семейството си. Ще дадете всичко от себе си, за да задържите хармонията във взаимоотношенията си. От части това е причината заради, която дългосрочните връзки на представителите на зодия Рак ще процъфтяват в края на годината. Внимавайте, все пак, да не се пристрастите към половинката си – това може да наруши емоционалния ви баланс.