Овен Хороскоп 2018

Тази година, родените в този огнен знак, ръководени от Марс, ще имат много енергия и е най-добре да вложат тази енергия в кариерата си. Няма да ви липсва обаче нищо в отношенията. Благодарение на усърдието ви и упоритостта ви, които са типични за Овен, ще можете да постигнете всички цели, които си поставите. Не само, заради личните ви качества, но и заради разположението на планетите, сигурно е, че Хороскопът за 2018г. ще бъде положителен за Овен.

През първите месеци на годината, отношенията ви може да бъдат в застой. Влиянието на Венера ще бъде силно, заради това вие ще бъдете чувствителни, когато става въпрос за чувства. Няма да имате проблеми да действате уверено и да вземете ролята на лидер, което ще ви направи идеален кандидат за лидерски позиции. Ръководителите няма как да не забележат потенциал като вашия.

Пролетните месеци на 2018г. ще донесат нови и нетрадиционни идеи на зодия Овен. Обаче, заради прекомерно мечтаене, ще възникнат трудности в концентрацията. Като говорим за връзките и отношенията, вашата упоритост ще се докаже отново. Ще бъдете упорити в любовта си. Още повече, вашето импулсивно поведение и надмощието над сърцето ви пред мозъка, ще ви обещаят велика и романтична любов. Ще се чувствате добре сред приятелите си или някъде, където можете да се откъснете от ежедневните проблеми.

В периода на по-топлите месеци, заради навлизането на Венера в зодия Лъв, може да очаквате мир в личния си живот. Връзките и отношенията ви ще бъдат много лоялни и почтителни. Няма да има обрати и свалките за една вечер няма да ви привличат. През лятото ще настъпи благоприятен период за кариерата. Вашата способност да анализирате и да стигате до сърцето на проблема е в разцвета си. Обаче внимавайте със здравето си, не трябва да се изоставяте прекалено много за сметка на работата ви.

Според Хороскопа през есента на 2018г., голяма част от вниманието ви ще се насочи към семейството. Въпреки причината за вашето униние, ще намерите помощ и енергия сред най-близките си хора. Още повече, Меркурий в знака на Скорпион, ще допринесе за положителен ефект на вашето умение да попивате информация. Докато сте концентрирани, никоя пречка няма да ви се стори прекалено голяма. Ще се чувствате любознателни. Няма да имате проблем да говорите на теми, които се считат за табу.

В края на годината, Овен ще се концентрира над обучението. Ще чувствате отговорност и вашите морални аспекти ще бъдат силни. Това ще влияе на изпълнението на работата ви, също и в личния ви живот. Ще наредите приоритетите си и ще разберете какво е важно за вас и това ще ви помогне да започнете новата година с бистър ум и определена цел.