2.11. 2019

Нумерология за всички

В днешно време, нумерологията е една доста популярна тема. Подобно на астрологията, тя ни дава много информация за нас самите въз основа на датата ни на раждане; поради тази причина тези две области са тясно взаимосвързани. Въпреки това, за разлика от астрологията, нумерологията не изследва планетите, а номерата на датата на раждане, по-точно тяхната сума.

Нумерология за всички

Всяко число има своя собствена вибрация, която по определен начин характеризира нашата личност, поведението и нагласите ни, както и определя събитията, които могат да ни се случат през следващия ден, месец или година. Днес ще обсъдим основата на нумерологията, а именно числото на съдбата ни.

Как да изчислим числото на пътя на живота си (числото на съдбата)?

С помощта на примера по-долу, ще обясним, как да го изчислите. Да речем, че сте родени на 21 ноември. Съберете всичките отделни числа от датата на раждане; в дадения случай ще се получи:

2 + 1 + 1 + 1 + 1 + 9 + 8 + 4 = 27

След това изчислете сумата на получените две цифри, докато не получите едноцифрено число - в нашия случай числото на жизнения път е девет (2 + 7 = 9). Изключение представлява само числото единадесет, което е единственото двуцифрено число, което има своя собствена вибрация. Сега нека разгледаме характеристиките на получените числа.

1 - Хората с това число на живота са склонни да бъдат независими, енергични, а също така и много любопитни. Обикновено те постигат целите си без помощта на другите и по този начин често са лидери по природа, не само в кариерата си, но и в личния си живот, където се нуждаят от постоянно възхищение.

2 - Хората, родени с числото „две“, имат силна интуиция и талант за разбиране на другите хора. Те са скромни и чувствителни, но в трудни моменти могат да изпаднат в отчаяние и нерешителност. Тези хора търсят подкрепа в живота, тъй като се страхуват от самотата.

3 - “Тройките” по природа са много креативни и интелигентни. Те възприемат всички събития чрез своето въображение и често имат доста критично отношение към своите близки. Контактът с другите е изключително важен за тях, но само ако не робуват на стереотипите.

4 - Хората, които имат номер “четири”, обикновено са много трудолюбиви, упорити и силни. Те нямат проблем със задачите, които изискват логическо мислене. От друга страна, понякога може да им липсва увереност, поради което се нуждаят от постоянни похвали и потвърждение на техните силни страни.

5 – Тези, чието число на жизнения път е “пет”, мразят всички ограничения и правила. Те са авантюристи по природа, обичат пътуванията и свободата. Връзките с тях не са лесни, защото те са много импулсивни, нервни и нетърпеливи.

6 – Хората с число на съдбата “шест” обикновено са чувствителни и романтични. Те се чувстват щастливи, когато усещат любовта на своя партньор и семейството си. Ако не получат тази топлина, те лесно могат да изпаднат в депресия или дори да се разболеят.

7 - Хората, родени с числото "седем", имат мисия на лечители. Те помагат на другите,състрадателни и разбиращи личности са. Почти винаги търсят нови начини за решаване на проблемите.

8 - Носителите на числото на живота „осем“ са надарени със силни организационни и лидерски умения. Те са материалисти, които се нуждаят от баланс в живота, това касае както външния, така и вътрешния им свят. Те имат склонност да изпадат в зависимости.

9 - Хората, чието число на жизнения път е „девет“, са много приятелски настроени и мъдри, често до такава степен, че поемат прекомерна отговорност за чуждите проблеми и това им влияе по негативен начи. Материалните неща не са важни за тях, те по-скоро обръщат внимание на любовта.

11 – Числото “eдинадесет” е най-необичайното и специално число в нумерологията. Хората, които имат това число на съдбата, могат да изберат или спокойния и лесен жизнен път на числото 2, или сложния жизнен път на числото 11. Обикновено хората, родени с това число на съдбата са гении, което често ги кара да се чувстват самотни. Те също така страдат от чести промени в настроението, падат си по свръхестественото, което ги прави много загадъчни.