Лъв Хороскоп 2018

Хората родени в този огнен зодиакален знак, ръководени от могъщото Слънце са много енергични. Те са много благородни и имат лидерски умения. Благодарение на характера ви ще можете да извлечете положителното от трудностите, а това ще ви помогне по пътя ви. Затова хороскопът за зодия Лъв е позитивен. Според звездите можете да очаквате успешен период, особено в края на годината.

Точно в началото на годината можете да очаквате предимства допринесени от местоположението на Меркурий в Водолей. Представителите на зодия Лъв ще изпитат нуждата да се застъпят за себе си, независимо от обстоятелствата. Все пак това влияние може да бъде и отрицателно – когато става въпрос за комуникация, особено във взаимоотношенията, където да се правят компромиси е необходимо. Но точно сега, вие не мислите за тях изобщо.

Заради влиянието на Венера, пролетта на 2018г. ще задвижи личния ви живот. Хороскопът предполага, че няма да ви липсва компания от срещуположния пол, флиртуване и приключения. Има голям шанс за нова връзка през този период. Ще бъдете привлечени към пътувания и изследване на неизвестното.

В средата на 2018 година очаквайте трудности. Безпокойство ще забави вашето темпо на работа, а по този начин може да се окажете в задънена улица. Препоръчително е представителите на зодия Лъв да обърнат внимание на кариерата си, за да поправят минали грешки възможно най-скоро. Този период не е подходящ за почивка, по-добре е да изчакате за по-подходящ период. Хубаво е да се фокусирате и върху семейството си, защото там ще намерите подкрепа и спокойствие. Най-близките ви хора ще се радват да ви помогнат в трудни моменти.

Есента обещава професионалния живот да се успокои. Благодарение на характера ви, вече сте успели да превъзмогнете най-лошото. Според хороскопа сега е правилното време за зодия Лъв да обърнат внимание на връзките си. Венера във Везни обещава хармония и щастие. Следователно, дълготрайните връзки ще процъфтят. Взаимното ви доверие ще расте всеки ден. Не се страхувайте да направите следващата стъпка. Есента на 2018 е перфектното време за това – няма да бъдете отхвърлени.

Краят на тази година обещава успех в кариерата и хармонията във взаимоотношенията ще продължи. Представителите на зодия Лъв могат да се отличат от тълпата и да сграбчат възможностите с две ръце. Не пропилявайте шанса си. Очаква ви повишение в кариерата. На Коледа, ще се насладите на заслужена почивка в семеен кръг.