15.1. 2023

Хирон

В хороскопа Хион символизира вътрешните ни рани. На този астероид бе дадено името на кентавъра - мъдър учител и лечител. Знаейки в кой знак се е намирал Хирон в момента, в който сме родени, може да ни помогне да определим нашите слабости. Освен това той ще ни покаже също и дарбата ни да лечим другите.

Хирон

Хирон през живота си се е сблъскал с три главни страдания. Първото от тях е било отхвърлянето от родителите му. Те били ужасени от вида му и се отрекли от него като техен син. Той станал учител за много древни герои; втората му мъка била предизвикана случайно от един от неговите ученици, който го прострелял с отровна стрела. Произходът му на полу-бог спасил живота му, но се мъчил ужасно. След неуспешни опити да се излекува той осъзнал, че единствения изход за него е смъртта. Поемайки върху себе си бремето на "Проклятието на Прометей" той в крайна сметка умрял. След смъртта му боговете го издигнали от подземния свят в небесата, където той възвърнал безсмъртието си в съзвездието на кентаврите.

В Овен

Те се борят с идеята за провал и изразяване на собствената им идентичност. Те виждат скритите силни страни на другите, което ги прави отлични ментори.

В Телец

Изпитват трудности да видят собствената си стойност. Те са състрадателни и безкористни, и поради това добри спътници.

В Близнаци

Те се чувстват отблъснати и страдат от ниско самочувствие. Могат да лекуват другите с любящи думи.

В Рак

Раните им се коренят в детството. Чувстват се изоставени и необичани, което прави трудно за тях да завързват нови връзки. Могат без думи да разбират другите и да ги утешават.

В Лъв

Липсва им признание от другите и са в постоянна борба да постигнат съвършенство. Мотивират и вдъхновяват околните.

В Дева

Чувстват се непълноценни, което се проявява под формата на нереалистично високи стандарти. Не могат да се стърпят да помагат, което ги прави превъзходни учители и лекари.

Във Везни

Чувстват се така, като че в живота им липсва сродна душа. В същото време страдат от болезнени връзки. Брилянтни слушатели са.

В Скорпион

Страхът от интимност и липсата на увереност водят до ревност, и проблеми във взаимоотношенията. Тази непрекъсната борба, продължаваща през целия им живот, им позволява да виждат под повърхността и да разбират другите в дълбочина.

В Стрелец

Трудно им е да намерят цел в живота, което се корени в разрушаването на принципите и вярванията по време на съзряването им. Начина им на мислене ги прави уникални философи.

В Козирог

Използват професията си за да изразят персоналността си и да получат признание. Раните им често са свързани с взаимоотношенията с баща им или авторитетна фигура. Те са прекрасни работници и с желание се жертват за другите.

Във Водолей

Чувстват, че нямат подкрепа или че не им обръщат внимание, сякаш не се вписват никъде. Умовете им работят по уникален начин, поради което могат да помогнат с комплексни проблеми.

В Риби

Страдат от чувство за предателство и усещат несправедливост в живота им, често поставяйки се в позиция на жертва. Те са много състрадателни и лесно могат да съчувстват на другите.