Дева Хороскоп 2018

Звездите ясно показват, че 2018г. ще бъде спокойна за Девите, особено в кариерата. Хората родени в този знак, управлявани от Меркурий, са трудолюбиви, честни и обичат всичко да е под контрол. Следователно, не се страхувайте, че кариерата ви може да е в опасност. В личния живот, може да очаквате хармония и нови преживявания, но и някои обрати.

Според хороскопа точно в началото на годината, ще попаднете във въртележка от събития. Заради влиянието на Марс, ще бъдете заредени с много положителна енергия, която ще предавате на хората около вас. Следователно, не се чудете защо Девите ще привличат толкова много хора към тях, може да срещнете и потенциални партньори. Обаче, докато връзката ви не е официална, внимавайте с ревността. Това може да обезкуражи половинката ви.

С настъпването на лятото през 2018г., когато времето най-накрая е по-топло, ще ви се излиза. Няма да ви се стои на едно място, ще искате да изследвате. Заради влиянието на Венера върху Близнаци, няма да искате само един партньор. Следователно, когато става въпрос за лични връзки, Девите ще бъдат хаотични. Поне кариерата ви всичко е спокойно. Достатъчно е да поддържате това темпо и да оставите греховните мисли да излязат на повърхността в свободното време след работа.

Лятото на 2018г. обещава силно чувство за морал, предимно заради влиянието на Марс върху Водолей. След предишния див период, събитията около вас най-накрая ще се успокоят, а това ще ви даде достатъчно време, за да изясните приоритетите си и да прецените дългосрочните си цели. В работата ще имате добри организационни умения. Шефът ви ще ви забележи, така че заслужената награда няма да ви се изплъзне. Представителите на зодия Дева ще се чувстват добре около приятелите и семейството си. Хороскопът предполага, че вие ще се чувствате най-добре около тях.

Преходът към студените месеци ще ви донесе нерешителност по важните въпроси. Ако сте на път да вземете важно решение, по-добре го отложете за по-късно. Ситуацията във връзките и взаимоотношенията през есента на 2018г. ще бъде спокойна и хармонична. Обаче сте склонни да се изолирате от външния свят. Вашата изразителност може да бъде по-тромава от обикновено. Моментът ще бъде перфектен за развитие на различни умения. Все пак, по време на спорт, Девите трябва да внимават за дребни наранявания. В края на 2018г., дългосрочните връзки ще процъфтяват.