Близнаци Хороскоп 2018

В сравнение с миналата година, в която вие се насладихте на мир, положителна енергия и постижения, хороскопът през 2018 година ще бъде забързан за представителите на зодия Близнаци, особено в средата на годината. Хората родени в този зодиакален знак, ръководени от Меркурий, обикновено са интелектуални и чувствителни. Може да използвате тези качества по предназначение, например, когато решавате проблеми или преодолявате препятствия.

Точно в началото на годината, може да възникнат някои проблеми във взаимоотношенията, заради влиянието на Венера върху Козирог. Представителите на зодия Близнаци са склонни да стават емоционално недостъпни и дори да отричат емоциите си. Всяко изразяване на привързаност и чувства ще ви изглежда странно, вашето виждане за света ще бъде много реалистично. Обаче, в екстремни случаи, желанието да се борите за вашите собствени вярвания може да ви донесе проблеми. Внимавайте да не прекрачвате границата.

Въпреки, че може да не сте много доволни от личния си живот, този период ще е добър за кариерата ви. Няма да има нищо, което ще ви разсейва. Още повече, темпото, което ще си поставите, ще се задържи през цялата пролет на 2018г., следователно нищо няма да ви попречи да получите наградата, която заслужавате. Може да бъдете привлечени към пътешествия и приключения, но се опитайте да устоите на изкушението още малко.

Според хороскопа, представителите на зодия Близнаци ще бързат в средата на 2018. Човекът, който ще срещнете може да развали баланса ви. Без значение дали е сродна душа, нов приятел или запознанство в работата. Ще си паснете веднага. Това не е за учудване, защото навлизането на Меркурий в Лъв ще има положителен ефект върху връзките и взаимоотношенията през цялото лято. Благодарение на скоро придобитата ви увереност, ще имате успех и в работата. Сега е времето да направите промяна, ако желаете. Вероятно първоначално няма да знаете какво да правите, но накрая ще успеете ефективно да организирате времето си и ще постигнете всичко, което желаете.

Със скъсяващите се дни, Близнаците могат да очакват успокоение отново. След постиженията в работата ви, сега ще можете да обърнете внимание на взаимоотношенията с хората отново. Поглезете половинката си. Всичко, което трябва да направите е да поемете инициатива и да се реванширате за всички моменти, които сте прекарали в работа. Ще намерите хармонията отново. И новите връзки ще бъдат успешни.

Хороскопът обещава хармоничен край на 2018г. и за Близнаците. Ако не знаете какво да правите в свободното си време, прекарайте време с приятелите си. Ще се чувствате добре в компанията им. Ще се отпуснете, а на следващия ден ще бъдете заредени с енергия и ще се представите отлично. Грижете се за здравето си и се обличайте топло.