Риби Хороскоп 2018

Хороскопът за 2018г. съветва Риби да държат очите си отворени, особено през пролетта. Ще имате шансове, които може да не се случат отново! Хората родени под този зодиакален знак, управлявани от Нептун са чувствителни и съпричастни, а от друга страна са отговорни и надеждни. Това им дава голямо предимство в създаването на бизнес контакти чрез междуличностни връзки.

Точно в началото на годината, Рибите ще имат сравнително лесен период. Хороскопът разкрива, че ще бъдете много дружелюбни и непринудени в обкръжението си. Ще привличате хора близо до себе си без усилия. Можете да използвате това като предимство както в кариерата си, така и в личните си връзки, ако желаете да срещнете някого от противоположния пол.

Пролетта на 2018г. ще допринесе големи шансове в кариерата , особено благодарение на влиянието на Марс върху Козирог. Това желание за материален успех, което ще чувствате в тези дни, ще ви мотивира и ще ви ръководи. Ще притежавате огромен самоконтрол и умения за управление. Следователно, вие сте идеален кандидат за лидерски позиции. Просто трябва да бъдете упорити в усилията си и скоро целта ви ще бъде пред вас. Ще изпуснете напрежението най-добре с физически дейности. Опитайте йога.

Лятото ще помогне на Рибите да обърнат внимание на връзките. Важно е да се реванширате на половинката си за всичкото време, което сте прекарали в работа. Това е единственият начин да избегнете конфликти. Според хороскопа благодарение на влиянието на Венера, някои личности ще имат голям шанс да срещнат сродната си душа. През този период ще се влюбите. Има много нежни чувства във вас, които ще искате да споделите с някого. Ако успеете да намерите някой със същото настроение, успехът е гарантиран.

Есента на 2018г. ще бъде насочена изцяло към връзките. Благодарение на влиянието на Венера върху Везни, тези аспекти от живота ще бъдат много ценни за Рибите. Ще се опитате да направите всички около вас щастливи и искате да живеете в хармония с тях. Обаче, не обръщайте внимание на вашия съвършен имидж, защото по този начин може да забравите реалността. Според хороскопа само това може да се обърка.

С настъпващия край на 2018г., Рибите ще се фокусират отново върху работата си. Все още има време да наваксате, а ако подходите оптимистично, ще се насладите на Коледа спокойно, обградени с хората, които обичате най-много. Може да се концентрирате и върху обучения и благотворителност.