Овен Хороскоп 2020

Овните трябва да се подготвят за една трансформираща година. Според годишния хороскоп за 2020 година, съдбата ще изпита тяхното търпение и устойчивост; но благодарение на този опит те ще станат по-мъдри. Хората, родени под този огнен знак, управляван от Марс, трябва да очакват повишен натиск както в професионалната сфера, така и в личния живот.

В началото на годината ще усетите спад, но по отношение на работата и личния живот, всичко ще си остане по местата. Вероятно ще почувствате необходимост да се изолирате, за да преосмислите своя жизнен път и изборите, които сте направили досега. Не се страхувайте да отделите време за себе си. Вашият хороскоп за 2020 година е на ваша страна.

През пролетните месеци на 2020 година, Овните ще усещат всичко доста интензивно. Това може да бъде едновременно благословение и проклятие - позитивните чувства ще бъдат обострени, но също така и негативните; следователно може да се очаква известна свръхчувствителност. В резултат на това, няма да имате проблеми в общуването със себе си (с вашите мисли и чувства), така че ще можете да общувате безпроблемно и с близките си.

През лятото ще ви е трудно да стоите на едно място. Според Хороскопа за 2020г., най-голямото приключение за вас ще бъде пътуването, така че скуката няма да бъде проблем за вас. Има вероятност да срещнете и нова любов; но имайте предвид, че положението на Уран в Телец може да предизвика обрати в отношенията. Затова внимавайте и стойте настрана. Ако нямате доверие на този човек, можете да бъдете наранени.

Втората половина на годината ще бъде много богата за Овните. В работата могат да възникнат много отговорности, но с малко търпение и упоритост, ще успеете да се справите с всичко. Избягвайте прибързаните решения, тъй като по-късно можете да съжалявате за тях. Може да усетите желание да растете интелектуално. Ще попивате информацията с лекота, така че е добре да използвате този период за самообучение или други форми на личностно израстване.

След забързаността на 2020г., може да почувствате нуждата да избягате от реалността. Заради разположението на Сатурн в Дева, може да усетите безпокойство и съмнение. Затова не се колебайте да се възползвате от всяка възможност да избягате в света на фантазията. Хороскопът обаче препоръчва да не пропускате възможността да вървите напред, преодолявайки страха си да се изправите пред реалността.