Козирог Хороскоп 2018

Звездите подсказват, че хороскопът за 2018г. ще бъде предимно положителен за Козирог. Хората родени в този зодиакален знак, ръководени от Сатурн, може да очакват различни събития, положителни и отрицателни. Но такъв е животът. Важно е да научите урока си. И точно това трябва да знаят представителите на зодия Козирог. В допълнение на това, благодарение на своя характер и склонност към трудолюбие винаги ще намерите начин да разрешите всеки проблем.

Точно в началото на годината, влиянието на Марс върху Стрелец, ще донесе желание за борба в това, в което вярвате – което може да доведе до проблеми. Ако сте прекалено инатливи по време на конфликт с някой авторитетен човек (вашия шеф, например), ситуацията може да не завърши много добре за вас. Важно е да останете спокойни, да оцените ситуацията реалистично и да знаете, кога си заслужава да рискувате и кога е по-добре да отстъпите назад. Раздразнението или прилива на енергия могат да бъдат изпуснати чрез някакъв спорт, например.

With the spring months of 2018 and gradual warming, you’ll melt too. You will be attracted to anything new, like being with somebody of the opposite sex. The horoscope promises those who are single to experience a lot of adventure and even flirting during this period. Furthermore, the random acquaintance might become a great love. All you need to do is to try hard and persist.

С пролетните месеци на 2018г. и постепенното затопляне, вие ще се разтапяте също. Ще бъдете привлечени към всичко ново,например, да бъдете с някой от срещуположния пол. Хороскопът обещава на тези, които са необвързани много приключения и дори флиртуване през този период. Още повече, случайните запознанства могат да прераснат в любов. Всичко, което трябва да направите е да опитате упорито и настоятелно.

Всеки Козирог може да очаква обстановката в кариерата да се успокои. Предишните проблеми ще бъдат превъзмогнати и прогонени и ще навлезете в правилното темпо. Ако целите да постигнете нещо, сега е точното време да покажете на какво сте способни. По време на този период връзките ще бъдат стабилни, така че не трябва да се тревожите за възникващи конфликти. Ще бъдете придружени от хармонична енергия

Есента на 2018г. ще донесе възможни проблеми според хороскопа. Заради влиянието на Венера върху Скорпион, ще бъдете привлечени към забранения плод. Вашите чувства ще бъдат силни, но вие ще дадете най-доброто от себе си, за да не го покажете. В екстремни случаи, подобен символизъм би означавал изневяра. От друга страна, по отношение на живота в работата ще имате тих период. Ще можете бързо да анализирате и да разрешавате проблеми от всякакъв вид. Ако сте трудолюбиви и старателни, заслужената награда ще бъде близо до вас.