15.9. 2021

Ангелски числа

Ако се отдалечим от класическата концепция за ангел, определена от църквата, ще открием, че думата „ангел“ идва от иврит и означава „пратеник“. Едва в древна Гърция тази концепция започва да се свързва с религията и църквата. Ангелите са служили като пратеници от векове. В миналото те предупреждавали хората за бедствия, войни или други важни събития. Опитвали са се да помагат на хората. Да ни порготвят за предстояща промяна, предупредят за опасност, съветват в трудни ситуации или да ни насочват.

Ангелски числа

Ангелските числа функционират като универсално средство за комуникация между хората и ангелите. Това са числата, които ни заобикалят. Често е час, но номерата могат да се появят и на необичайна регистрационна табела на преминаваща кола или на касова бележка. Разбира се, винаги, когато видите едни и същи числа, това е знак. Вслушайте се в интуицията и вътрешните си чувства.

Всяко число има своето специфично значение само по себе си, по двойки, а също и в тройки. Ако виждате едни и същи числа многократно, можете да сте сигурни, че ангелите се опитват да говорят с вас. Какво искат да ви кажат? Ще разберете в следващите параграфи. Подготвихме ви списък с най-значимите ангелски числа.

Значението на отделните ангелски числа

111 или 1111 - чрез това число ангелите ни увещават да пазим мислите си, защото именно чрез тях ние създаваме своето бъдеще. Това означава ускоряване на трансформацията на нашите мисли в реалност. С други думи, те ни предупреждават срещу негативното мислене.

222- с това число ангелите казват, че всичко ще се получи добре. Не губете вяра и отстоявайте себе си; усилията ви ще бъдат възнаградени.

333 е значително число, защото потвърждава присъствието на ангелите в даден момент и тяхната сила да помагат. Възползвайте се от това и им кажете своите желания.

444 - това число е, за да ни подкрепи в това, което правим. Това е гаранция, че вървим в правилната посока и трябва да упорстваме, за да постигнем целите си. Така че, ако видите това число, можете да бъдете спокойни, всичко е наред.

555 е много силно число. Ангелите ви предупреждават да не се вкопчвате в миналото си, защото блокирате потока от нова енергия и не се движите напред. Те обявяват предстоящите промени, които ще бъдат важни за вашето ментално развитие. Не им се съпротивлявайте; всичко се случва за ваше добро.

666 - с това число ангелите ви предупреждават да не се фокусирате твърде много върху материалните неща. Вашите мисли не са в хармония; трябва да се съсредоточите повече върху духовната си страна и да работите върху нея.

1212 - означава затваряне или завършване. 12, като месеците в годината или отделните знаци на зодиака. Ангелите казват, че нещо в живота ви ще свърши и ще започне нещо ново.