Водолей Хороскоп 2022

2022г.  насърчава Водолея да надмогне себе си. Лицата от този въздушен знак са склонни към нерешителност, но ще бъдат изложени на ситуации, които изискват ясна и твърда позиция. Хороскопът също така предупреждава за прибързани заключения и действия. Това може да ви затрудни.

Навлизането в новата година ще бъде малко забързано. Ще прекарвате по-голямата част от времето си на работа, тъй като ще трябва да отработвате от почивките, които сте имали през предходните месеци. Опитайте се да се поучите от тях, не напразно казват „каквото можете да направите днес, не отлагайте за утре“. Ако следвате това правило, можете да започнете 2022 г. на чисто.

Марс ще повлияе значително през първата половина на годината на знака на    Козирога. Ще почувствате силно желание за признание и успех. Няма да ви липсва достатъчно мотивация, за да постигнете всичките си цели. Така ще успеете в областта на кариерата, но ще изостанете в личен план. Хороскопът ви съветва да не се приемате твърде на сериозно, бихте могли да отдалечите близките си. От съществено значение е да можете да изключите понякога и да се наслаждавате дори на малките неща.

Водолеят е любящ и верен партньор, но недостатъкът му е неспокойствието и нерешителността, които го съпътстват в професионалния и личния живот. Но този път партньорът ще се нуждае от вас, за да му дадете ясни отговори на тези основни въпроси. По този начин изяснете какво наистина искате и действайте съответно. Ако не го направите, просто ще се въртите в кръг. И това е просто ненужно забавяне, тъй като имате партньор, който иска да изгради нещо с вас. Ако сте неженен, това може да е близък приятел или член на семейството.

Тревожност може да ви сполети през есента. Не се страхувайте да споделяте чувствата си с приятели или партньора. Водолеят естествено е по-затворен, но ще видите колко облекчени ще се почувствате, ако успеете да го преодолеете. Щастливи сте, че сте заобиколени от хора, които искрено се грижат за вас и са до вас във всяка ситуация. Не се страхувайте да помолите за помощ.

Ще прекарате последните месеци на 2022 г. най-вече в семейния кръг. Може да има няколко малки конфликта с далечни роднини, които ще имат хапливи коментари. Обикновено имате навика да реагирате преувеличено, опитайте се да го преодолеете за известно време и в интерес на спокойната Коледа е по-добре да изпиете по едно питие и да се насладите на компанията на близките си.