Стрелец Хороскоп 2022

2022 г. ще бъде значима за Стрелеца в областта на отношенията. Някой от миналото ще се опита да се върне във вашия живот и вие ще трябва да се изправите пред решението дали те заслужават вашето доверие. Стрелецът е надарен с голяма доза оптимизъм, който може да доведе до наивност. Автоматично приемате, че другите са безмилостни като вас, но бъдете внимателни в този случай.

Януари ще бъде месец на промяна. От предходната година ще донесете със себе си някои нерешени проблеми, към които ще трябва да се върнете и да откриете истинската същност на проблема. Само тогава ще имате яснота и ще можете да се концентрирате изцяло върху новите събития.

Ще има напрегната ситуация в областта на работата. Юпитер, в знака Риби, ще влияе на сърцето ви. Вашите мисли ще се насочат към кариерата. Ще бъдете внимателни и някои гледни точки може да бъдат преразгледани. По-специално, спирате да решавате неща, които не ви даваха мира през цялото време, просто получавате общ преглед. От съществено значение ще бъде да преодолеете страха от неизвестното, просто продължете напред.

Пролетта на    2022 г. ще бъде преживяна от Стрелец много интензивно. Ще трябва да докажете голяма психическа сила.    Съдбата ви е подготвила трудно изпитание по отношение на връзките. Някой, който някога е имал място в сърцето ви, ще се появи близо до вас, но пътищата ви са се разделили. Ще имате смесени чувства и може да се чувствате объркани и несигурни. Въпросният човек от миналото ви ще се опита по всякакъв възможен начин да си възвърне благосклонността ви. Бъдете внимателни и предпазливи. Стрелецът е склонен да се хвърля челно в нещата, но в този случай може да му се получи.

Що се отнася до здравето, бъдете внимателни със спортните дейности. Склонни сте да бързате и обичате да правите нещата на ваша отговорност, но невниманието ви може да има тежки последствия. Избягвайте екстремните спортове и изберете по-безопасна алтернатива.

Хороскопът казва, че ще прекарате активно зимните месеци. Може би ще отидете в планината, ще карате ски или напротив ще отидете в топли страни и ще избягате от стереотипа на ежедневието. Във всеки случай ще изпитате удовлетворяващ период, който истински заслужавате след преодоляване на всички трудности от 2022 година.