Дева Хороскоп 2020

Поради позицията на Юпитер и Сатурн, хороскопът на Дева за 2020г. предрича един самотен период, особено през първите няколко месеца. Представителите на този земен знак, управляван от Меркурий, наистина си падат по реда и организациятаа. Ето защо те са много практични, което обикновено им носи успех в кариерата. Въпреки това, вниманието им към детайлите им пречи да виждат нещата от по-широка перспектива и често това се оказва пречка за тяхното развитие.

Както споменахме, в началото на 2020 г. Девите почти напълно ще се изолират от всичките си приятели и от семейството си. Ще почувствате, че няма никой около вас, на когото можете да се доверите, така че с часове ще анализирате негативните си емоции, което само ще задълбочи страданието ви. Имайте предвид, че сте достатъчно силни и сте в състояние да преобърнете ситуацията. В крайна сметка, никой друг няма да го направи вместо вас.

С настъпването на пролетта, вашият хороскоп ще се подобри и ще можете да покажете на хората около вас най-доброто от себе си. Ако нещо във взаимоотношенията ви със семейството, приятелите и партньора ви не върви, разрешете проблемите по мирен начин и продължете напред. Благодарение на самотата, която сте преживяли, вие ще имате възможност да оцените тяхното присъствие; не позволявайте на предразсъдъцитетв да развалят новопридобитата хармония.

Лятото на 2020г. ще ви донесе огромна енергия, която е най-добре да инвестирате във вашето физическо и психическо здраве. Девите ще имат също така перфектната възможност да започнат да тренират редовно и да променят диетата си. Ако нямате достатъчно свободно от работата време, изберете аеробните дейности, като например “табата” и HIIT.

През есенните и зимните месеци, вашият хороскоп отново ще се фокусира върху кариерата ви. Способността ви да разпознавате и коригирате дори и най-малките грешки, както и да изпълнявате всички задачи перфектно, ще ви донесе възхищение както от страна на колегите ви, така и от страна на супервайзорите ви, което може да доведе до повишаване на заплатата ви. Въпреки това, Девите не бива да забравят за семейството и партньора си. Покажете на близките си, че ви е грижа за тях, защото ако не го направите, старите конфликти, които ви отдалечиха от тях в началото на годината, могат да се възобновят.