Февруари Хороскоп 2017

Хороскопът за февруари 2017 г. ще бъде малко по-спокоен. Началото на новата година става остаряла тема. Така ще можете отново да се съсредоточите върху целите си. Упоритата работа ще даде резултати. По този начин поне можете да отвличате вниманието си от мрачните мисли.

Венера в Овен ще донесе енергия за връзките. Ще се чувствате по-добре в компанията на другите, отколкото сами. Ще искате да решавате всичко импулсивно и със сърцето си. Още повече, съвместимостта на Марс и Овен ще ви донесе много лидерски потенциал и амбиция. Ще ви бъде лесно да постигнете това, което желаете. Независимо дали става въпрос за любов или работа.Меркурий ще навлезе в Овен във втората половина на февруари, което обикновено води до упоритост, който създава проблеми в комуникацията.

Често февруари е месецът на разочарованието, когато хората разбират, че не е лесно да се поддържа решителността от предходния месец. Ще можете да се справите с демотивацията и дори с отвращението. Опитайте обаче да отхвърлите тези негативни чувства!

Март Хороскоп 2017 >>


 

КонтактFacebook