Водолей Хороскоп 2017

Хората, родени по този зодиакален знак под върховенството на Уран, могат да бъдат много чувствителни и интелигентни. Звездите казват, че хороскопът на Водолей за 2017 г. изобщо няма да е лесен. Особено в края на годината. Въпреки това, можете да очаквате успех в кариерата си. В отношения има стабилност и пасивност, които трябва да се използват, особено когато планирате за бъдещето - главно около края на годината.

Ако не отделяте достатъчно внимание на кариерата си в началото на 2017 г. според хороскопа това ще доведе само до неприятности. Тъй като се разсейвате доста лесно, може да стане така, че да пропуснете важни новини, промени или информация, и след това ще трябва да работите усилено, за да наваксате всяко голямото изоставане. Особено през март можете да разчитате на подкрепата на членовете на семейството.

Положителната енергия на Водолея през пролетта и лятото на 2017 г. може да се разпростре сред обкръжението. Хороскопът съветва, че трябва да бъдете предпазливи. Според звездите за необвързаните представители на тази зодия сега настъпва най-големия шанс да срещнат половинката си. Може би след дълъг период, вие ще се върнете в обществото и ще се наслаждавате на присъствието на противоположния пол. Онези, които имат щастлива връзка, ще преживеят много стабилен и хармоничен период. Ето защо този период е подходящ за дългосрочно планиране. Не се страхувайте да предприемете следващата стъпка. Освен това трябва да прекарвата достатъчно време на работа, за да се избегнат други проблеми.

Хороскопът казва, че Водолеите ще имат мирна и стабилна есен. Вашата кариера ще се подобри и вие ще се отличите. Ако поддържате високо темпо на работа и постоянствате с него, наградата ще бъде превъзходна. Може да се наложи да промените работния си графика за известно време. Помислете внимателно за плюсовете и минусите и дали си струва. Сигурно ще вземете правилно решение. Ако не знаете какво да правите, не се страхувайте да помолите за съвет вашия приятел например.

В края на тази година ситуацията ще остане спокойна и затова около Коледа можете да посветите времето си на семейството, партньора и себе си. Ситуацията в отношенията ще остане стабилна. Необвързаните могат смело да флиртуват и да се наслаждават на любовна връзка. Вие също ще мислите и за отминали събития. Характерът на Водолея е станал много по-силен през 2017 г. Мислете за вашето здраве и профилактика. Честите температуратурни промени няма да се отразят добре на тялото ви.

 

КонтактFacebook