Везни Хороскоп 2017

Не е чудно, че тази година за вас е като да си на въртележка. Вашата планета Венера е в трудна позиция, поради което Везни ще имат много натоварен хороскоп за 2017 г. Но не се притеснявайте, вие ще се справите с това много добре и след подобно преживяване ще станете още по-силни и готови за следващото предизвикателство. Благодарение на вашата изтънчена и творческа природа ще можете да предложите нови идеи по отношение на кариерата си и да си спечелите успехи на работното място. В личния живот звездите обещават позитивна енергия главно в началото на годината.

Началото на годината ще бъде доста напрегнато за Везните. Зимна почивка не звучи като нещо познато. Хороскопът прогнозира, че през този период можете да изпитате хармония, но и големи промени в отношенията - зависи дали имате щастлива връзка или все още търсите най-подходящия човек. Не се страхувайте да излезете и да посрещнете късмета си, и да бъдете част от обществото. Хората около вас ще видят, че излъчвате положителна енергия. В кариерата сега няма нужда да се ангажирате прекалено, тъй като това само ще причини неприятности.

През пролетта на 2017 г. кариерата ви ще се възроди. Вашите началници най-накрая ще признаят усилията ви. Ако упорствате със сегашните темпове, целите ви скоро ще бъдат приближени. Заболяванията и контузиите ще ви подминат. Също така, ще можете да се насладите на спокойна хармония в семейството.

Преломният момент ще настъпи през лятото на 2017 г. Везните ще се опитат да разрешат всички проблеми наведнъж. Но само ще се оплетат в многото задачи и работа и ще направят положението си още по-трудно. Хороскопът ви препоръчва да си направите списък с приоритетите, според който ще можете да се справяте с всеки проблем поотделно. Не пренебрегвайте състоянието си; знаете, че е вярно, когато казват: „здрав дух в здраво тяло”.

Дори през есента вие няма да почивате. Хороскопът за 2017 г. показва, че Везните ще трябва да се борят с други трудности. Някой от най-близките в семейството ви може да е в беда. Ще трябва да направите преоценка приоритетите си. Членовете на емейството трябва да се поддържат особено в трудни времена. На работното място вероятно ще имате много да наваксвате за сметка на свободното си време.

В края на годината, когато положението се успокои, ще имате достатъчно време за оценка на миналите събития. Свободното си време трябва да посветите на партньора си; в крайна сметка, преди не сте имали времето, което заслужават.

 

КонтактFacebook