Телец Хороскоп 2017

Хороскопът за 2017 г. за зодия Телец препоръчва на телците тази година да не се стресират много от работата. Тяхното време ще настъпи през втората половина на годината. Хората, родени под този зодиакален знак, който се управлява от планетата Венера, са често отговорни и надеждни. Не се страхувайте да се възползвате от тези положителни качества. Особено когато става дума за човешки взаимоотношения, вие ще бъде много успешни през тази година благодарение на благоприятното положение на планетите.

Незначителни препятсвия ще застанат на пътя на Телеца още от началото на 2017 г. Кариерата ви е в застой и обмисляте дали да предприемете действия. Преди решаването на тази дилема може да изглеждате непристъпни и затворени. Обаче вие не трябва да отблъсквате близките си. Според хороскопа вие трябва да се съсредоточите повече върху взаимоотношенията и личностно развитие през този период, а по отношение на кариерата си, по-скоро гледайте отстрани и чакайте. Не е чудно, че казват: "който не прави нищо, не може да сгреши." Пазете се и от измамници, които може да се появят във вашето обкръжение. Лоши хора могат да се опитат да се възползват от вашето безпокойство.

Краят на годината ще донесе незначителни проблеми в семейството на родените под тази зодиакален знак. Последните месеци сте прекарали много активно, но вече нямате толкова много енергия и време, за да объръщате внимание на дребните неща. Някои членове на вашето семейство може да се обидят от такова поведение. Можете да предотвратите спорове през юли с честен разговор. Телецът може да очаква с нетърпение помирение, което ще бъде много сладко.

Телецът ще преуспее най-много през есента на 2017 г. През този период звездите са в стабилно положение, така че ще имате успех във всички области. Връзките, особено дълготрайните, ще бъдат много интензивни, дори и ако преди това са възникнали някои незначителни проблеми. За необвързаните хора ще бъде много лесно да установят контакти с потенциални партньори и ще имат голям шанс да срещнат дори половинката си. Обаче състоянието на влюбеност е неизбежно. По отношение на кариерата, според хороскопа вие най-после ще спечелите награда. Ще бъдете много здрави; всички болести ще ви отбягват.

В края на 2017 г. отново ще се съсредоточите върху кариерата си, където най-усърдните от вас може да очакват награда на работното място. Взаимоотношения на Телеца на работното място са много приятелски, затова можете да очаквате с нетърпение предстоящите празници. Не забравяйте също така да релаксирате и например да се насладите на активна зимна почивка за презареждане с нова енергия.

 

КонтактFacebook