Скорпион Хороскоп 2018

Звездите показват, че хороскопът на зодия Скорпион за 2018г. ще бъде много положителен. Особено през първата половина на годината. Хората родени в този зодиакален знак, управляван от Марс, обикновено са самоуверени и упорити личности. Заради характера им, те ще имат успех, особено в работата, където ще постигат всичко, което пожелаят. В отношенията, хороскопът не отбелязва никакви изключителни събития. Обаче ви предстои забава и потенциални партньори.

Още от началото на годината, много положителна енергия ви очаква в работата. Ще се движите директно към вашата цел, така че много скоро тя ще бъде пред вас. Внимавайте да не бъдете прекалено безскрупулни по време на усилията си. Може да нараните някой близък за ваш човек.

В началото на пролетта на 2018г., представителите на зодия Скорпион може да очакват любов, защото според хороскопа, влиянието на Венера върху Риби ще ви донесе уважение от хората около вас. Хората ще се разбират много лесно с вас и ще намират общи неща, не е за учудване, че това може да повлияе като магнит за потенциалните партньори. Възможни са и ситуации, в които ще можете да избирате между различни хора. Единственият недостатък на този период ще бъде прекомерната доверчивост, от която ще страдате.

Топлите летни месеци ще донесат затишие в личните взаимоотношения. Време е да се фокусирате върху работата си, ако не искате да си създавате проблеми. Особено през месец юли 2018г. За щастие, влиянието на Марс върху Водолей ще ви донесе добри организационни умения, така че ще успеете да оползотворите времето си и да спасите ситуацията. Но безплатен обяд няма. Предстоят ви трудности.

Според хороскопа ситуацията в кариерата ви ще се успокои през есента на 2018г. Но могат да възникнат дребни проблеми във взаимоотношенията. Не забравяйте, че насочването на гнева от работата към партньора ви или семейството ви не е най-добрата идея. Някой хора може да не разберат вашия гняв и по този начин да възникнат конфликти.

Предстоящият край на годината ще осигури интересен период за необвързаните представители на зодия Скорпион. Ще се насладите на много приключения и флиртуване. Вие ще преживеете нещо непознато и ново. Хороскопът за 2018г. обещава стабилност за дългосрочните връзки през зимата. Вашата връзка е по-силна от всякога след последния спор. За кариерата обаче нещата, които не сте успели да свършите до сега, вече са изгубени. Ще трябва да понесете последствията от това.